Over ons 

MKB Financesupport is onderdeel van de MKB Supportgroep. Zo richtte eigenaar Edwin Boomstra ook al MKB
Bedrijvensupport op. Alles om de (startende) ondernemer en mkb’er te stimuleren, inspireren en verder te helpen. Want vakmanschip zit in je, maar in ondernemerschap kunnen wij je ondersteunen. MKB Financesupport denkt daarom in kansen, is direct en duidelijk, geeft sturing en schept waar nodig orde in de chaos.

De kernactiviteit van MKB Financesupport is het vinden van geld voor mkb’ers. Ruim 45 jaar ervaring in het mkb hebben ons een groot netwerk opgeleverd. Ons netwerk, onze kennis en ervaring zetten we graag in. Zo kunnen we je helpen bij:

Adviseur bedrijfsschuld hulpverlening

– sale- en leaseback (vastgoed)
– herfinancieringen
– microfinancieringen
– het zoeken van risicokapitaal
– begeleiden van ondernemers
– leasing
– factoring

Iedere onderneming
MKB Financesupport begeleidt en ondersteunt ondernemingen uit diverse branches. We maken geen onderscheid in welke fase een onderneming zich bevindt. Of het nu gaat om een start-up, een starter, een ondernemer die wil groeien of om een overdracht; wij staan voor je klaar. Vooral financieringsvraagstukken tussen de €10.000 en €1.000.000 passen goed bij ons en ons netwerk.

Altijd een oplossing
We zien regelmatig dat ondernemers denken dat er voor hun vraag geen oplossing is. Terwijl die er bijna altijd is. En daar vind je onze drive: wij vinden het doodzonde wanneer ondernemers kansen laten liggen. Want wat is er nou mooier dan het geven van een advies waardoor jij je ondernemersdroom waar kunt maken? Juist ja. Niets!

Wil je meer over ons weten of eens in gesprek over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Blog