Financiering

Voor veel ondernemers wordt het steeds moeilijker om financiering te vinden. Mede door de financiële crisis zijn banken terughoudend als het gaat om het verstrekken van kredieten. En een gebrek aan krediet remt de ontwikkeling van je bedrijf. Terwijl nu hét moment is om de vervolgstap te maken. Je voelt je niet begrepen. En het frustreert. Wij kennen dat gevoel. En weten als geen ander hoe we je er weer vanaf kunnen helpen.

MKB Financesupport begeleidt en ondersteunt ondernemingen in diverse branches. Of je nou slager bent of een restaurant of winkel hebt. We maken geen onderscheid, ook niet in welke fase jouw onderneming zich bevindt. Start-up, groei of overdracht. MKB Financesupport ondersteunt je met het vinden van een passende financiering.

45 jaar ervaring
Vooral financieringsvraagstukken tussen de €10.000 en €1.000.000 passen prima bij ons en ons netwerk. En met ruim 45 jaar ervaring in het MKB is die erg groot. Deze ervaring zetten we dan ook graag voor u in. We zijn oplossingsgericht. In ons denken én in ons doen.

Ben jij toe aan die volgende stap? We denken graag met je mee! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Blog