Alternatieve financieringsvormen: Qredits

Een bedrijfskrediet aanvragen kan natuurlijk via je bank, maar er zijn ook verschillende andere, interessante opties. De komende maanden vertellen we je alles over deze alternatieve financieringsvormen. Neem Qredits, dat ondernemers helpt met financiering tot €250.000, coaching en een heuse academy heeft.

Qredits richt zich specifiek op (startende) ondernemers in het midden- en kleinbedrijf die niet in aanmerking komen voor een krediet bij een reguliere bank. Maar Qredits is meer, zo biedt de kredietverlener ook coaching van doorgewinterde ondernemers aan en is er de Qredits Academy waar ondernemers terecht kunnen voor aanvullende diensten en producten.

Bij het bedrijf kunnen ondernemers terecht voor een zakelijke kredietverlening tot €250.000. Het grote voordeel van Qredits is dat ze je waarschijnlijk ook kunnen helpen als je bij een andere bank geen financiering krijgt. De reden dat MKB Financesupport graag samenwerkt met de bank.

Voor iedere onderneming een krediet
Qredits biedt vier soorten kredieten aan. Allereerst is er het microkrediet, speciaal voor ondernemers met een goed idee. Startende en bestaande ondernemers kunnen dan maximaal €50.000 euro lenen. Wanneer dat niet genoeg is, kunnen ondernemers kiezen voor het MKB-krediet. Die loopt tot €250.000 en is ook geschikt als je een bedrijf wilt overnemen. Een hypothecair krediet is speciaal voor zakelijk onroerend goed.

Ben je meer op zoek naar wat extra financiële ruimte? Ook dan kan Qredits je helpen. Bij de bank kun je een bedrag tot €25.000 lenen waarmee je je facturen kunt betalen of voorraden voor kunt schieten.

Geld én begeleiding
MKB Financesupport verwijst (startende) ondernemers regelmatig door naar Qredits, omdat zij in staat zijn door cijfers heen te kijken. Na een voorscreening, komt een accountmanager van Qredits bij je langs. Door gerichte vragen te stellen beoordeelt hij of zij je aanvraag voor een krediet.

Daarnaast bieden ze coaching aan. Hierdoor krijg je niet alleen geld voor, maar ook begeleiding bij het uitvoeren van je plannen. Qredits beschikt over een netwerk met ruim 600 coaches. Stuk voor stuk ervaringsdeskundigen, omdat ze allemaal ondernemer zijn (geweest). Ze begeleiden je bij het schrijven van je ondernemingsplan, je administratie of je marketing.

Business bootcamp
Maar de bank gaat verder. Naast financiering bieden ze aanvullende diensten en producten aan. Sommige gratis, andere tegen betaling. Denk aan een ondernemerstest, hulp bij het schrijven van een verkoopplan of de business bootcamp.

Ben je toe aan de volgende stap en heb je een financieringsvraagstuk? Wij denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie over Qredits vind je op www.qredits.nl.

Blog