MKB Financesupport helpt (startende) ondernemers met het aanvragen van een financiering, staat ze bij bij financiële problemen en begeleidt ze bij het zoeken naar een geschikte ‘factoringpartner’. Maar ook voor coaching kun je bij eigenaar Edwin Boomstra prima terecht! Daar weet Patrick Weurding van Optimal Strength inmiddels alles van

De twee ontmoetten elkaar bij de Ladder naar Succes, een gratis workshopreeks voorCoaching (startende) ondernemers in De Drentse Zaak in Assen. Edwin gaf een workshop, Patrick was deelnemer. “Zijn presentatie, persoonlijkheid en energie spraken me aan. We hebben een afspraak gemaakt om te praten over een coachingstraject en of hij via zijn andere bedrijf SAB Accountants & Adviseurs mijn boekhouding kon gaan doen. Dat is nu 1,5 jaar geleden.”

Coaching
MKB Financesupport heeft de ondernemer onder meer geholpen bij het opstellen van zijn ondernemersplan, bij de financiering en bij het zoeken naar een nieuwe locatie. Per juni zit de sportschool van Patrick namelijk op een nieuwe locatie aan de Transportweg in Assen. “Er komt overal zo veel bij kijken. Als ik niet wist wat ik moest doen, kon ik bij Edwin terecht. Soms heb je als ondernemer een zetje nodig. Een coach houdt je dan scherp. Je bent de hele dag met je eigen ding bezig. Dat maakt het moeilijk om er vanaf een afstandje naar te kijken. Edwin kon dat wel. Dat hij zelf ook ondernemer is, hielp ook.”

Voor andere ondernemers die rondlopen met het idee om een coach te zoeken, heeft Patrick één tip: “Doen”, zegt hij resoluut. “Het geeft ontzettend veel helderheid. Je loopt vaak met zo veel ideeën en dingen rond. Een buitenstaander kan daar beter structuur in aanbrengen dan jezelf. Daarnaast kan Edwin goed de voor- en nadelen schetsen en helpt hij je verder en groter te denken. Vooruitkijken. Dat heb ik echt van hem geleerd.”

Maak een vrijblijvende afspraak!
MKB Financesupport denkt in kansen, is direct en duidelijk, geeft sturing en schept waar nodig orde in de chaos. Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? We vertellen het je graag. Een vrijblijvende afspraak met MKB Financesupport is zo gemaakt. Neem gerust contact met ons op.

Blog