Alternatieve financieringsvormen: financiering vanuit de markt

Een bedrijfskrediet of hypotheek voor zakelijk vastgoed aanvragen kan natuurlijk via je bank, maar er zijn ook verschillende andere, interessante opties. De komende maanden vertellen we je alles over deze alternatieve financieringsvormen. Denk daarbij ook eens aan financiering vanuit de markt!

Een hypotheek krijgen voor zakelijk vastgoed lastig? Steeds vaker zien we bij MKB Financesupport dat ondernemers hun vastgoed op een andere manier willen of moeten financieren. Een bancaire financiering zit er niet in, waardoor ze uitwijken naar andere mogelijkheden. Eén daarvan is financiering vanuit de markt. Zo is er een partij die zakelijke hypothecaire financieringen tot stand brengt tussen ondernemers en investeerders. De markt financiert dus eigenlijk de markt.

Vastgoedwens
Vanwege de lage rente gaan veel beleggers op zoek naar andere investeringsmogelijkheden. MKB Financesupport werkt met een partij die de vraag naar zakelijke hypotheken en het beschikbare geld in de markt samenbrengt. De investeerder financiert hiermee de vastgoedwens van de ondernemer.

Een pand kopen of herfinancieren
De aanbieder beschikt over een groot netwerk met vermogende investeerders. Deze investeerders stellen een deel van hun vermogen beschikbaar voor het verstrekken van een lening, met eerste recht van hypotheek als zekerheid. Er komt dus een rechtstreekse hypotheekakte tot stand tussen de ondernemer en de investeerder. De ondernemer betaalt maandelijks rente en een beperkte aflossing aan de investeerder.

Snelle realisatie en lage aflossing
Kortom: Bent u ondernemer en op zoek naar een zakelijke hypotheek? En is uw gewenste financieringsbedrag tussen de €100.000 en €500.000 euro? Denk dan ook eens aan financiering vanuit de markt.

  • Boetevrij aflossen;
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening;
  • Snelle realisatie;
  • Lage aflossing.

Vrijblijvende afspraak
Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om bankvrij vastgoed te financieren? Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt! Neem gerust contact met ons op.

Blog