Alternatieve financieringsvormen: BEEQUIP

Een krediet of lening aanvragen kan natuurlijk bij je bank, maar er zijn ook verschillende andere, interessante opties. De komende maanden vertellen we je alles over deze alternatieve financieringsvormen. Neem nou BEEQUIP, dat je helpt eenvoudig en snel gebruikt of nieuw, zwaar materieel te leasen.

BEEQUIP is een financier van zwaar materieel – ook wel equipment genoemd – voor de bouw, infra en logistieke sector. Van landbouwmachines tot kranen, containers en bouwmachines. De mogelijkheden zijn groot, want BEEQUIP is actief binnen dertien sectoren.

Waarde van het equipment
Het bedrijf is gevestigd in Rotterdam en laat Nederlandse bedrijven groeien met behulp van equipment leasingoplossingen. BEEQUIP vindt dat financiering van het equipment bijna altijd mogelijk moet zijn.

BEEQUIP belooft naast die groei korte reactietijden, flexibiliteit, heldere afspraken en een gemotiveerd team. Belangrijk is dat de financier verder kijkt dan bedrijfscijfers, kasstromen en contracten. Ze beoordeelt namelijk eerst de waarde van het equipment en handelt vanuit daar.

Vendorlease
Medewerkers van BEEQUIP zijn zelf in staat om gebruikt materiaal op waarde te schatten. Dit helpt ze om klanten een maatwerk leaseoplossing aan te kunnen bieden.

Eén van de mogelijkheden is een vendorlease samenwerking met BEEQUIP. Uitermate geschikt voor importeurs, dealers of handelaren die nieuwe of gebruikte machines aan Nederlandse klanten verkopen.

Intermediair
MKB Bedrijvensupport – net als MKB Financesupport onderdeel van de MKB Supportgroep – is partner van Beequip en kan voor jou aan de slag als intermediair.

Vrijblijvende afspraak
Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en voordelen van financiering met behulp van BEEQUIP? Een vrijblijvende afspraak met MKB Financesupport is zo gemaakt! Neem gerust contact met ons op.

Blog